OVER ONS

Persoonlijke geschenken voor kinderen en volwassenen

Kindercadeaus zijn een enorme markt, maar de meeste zijn generiek en onpersoonlijk. Wij willen dat veranderen door op maat gemaakte cadeaus voor de kinderen te leveren.

Kasteela is een bedrijf dat gepersonaliseerde geschenken aanbiedt voor kinderen, die ouder zijn dan 3 jaar. Wij geloven dat elk kind de juiste aandacht en een persoonlijk cadeau verdient. Om elk kind de glimlach te geven die het verdient.

Wij bedienen ouders van kinderen vanaf 3 jaar en hun kinderen voornamelijk meisjes. Het probleem dat wij proberen op te lossen is het gebrek aan gepersonaliseerde cadeaus. Hoe we dit probleem oplossen is door het leveren van op maat gemaakte geschenken voor de kinderen.

Een van onze doelen is om het makkelijker te maken voor ouders om hun kinderen een passend en gepersonaliseerd cadeau te geven dat liefde en zorg uitdrukt op een manier die betekenisvol, gedenkwaardig en leuk is!

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: Je maakt een account aan op onze website (of log in als je er al een hebt), kiest een van onze ontwerpen of producten, vult wat gegevens in over je kind, wij personaliseer het cadeau op basis van de verstrekt gegevens en dan sturen we hem of haar een cadeautje op zoals aangegeven bij elk product! Zo eenvoudig is het!

En maak je geen zorgen als je niet zeker weet wat te krijgen-we hebben tal van opties voor jongens of meisjes van alle leeftijden (zelfs voor pasgeborenen binnenkort!). Als je bij ons bestelt, kun je er zeker van zijn dat je je kleintje iets speciaals geeft dat geen enkel ander kind zal hebben!

Wij zijn van plan dat in de toekomst verschillend gepersonaliseerde cadeaus voor ieder leeftijd en voor verschillende doelen beschikbaar te maken. Stay tuned!